Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe combi's met Frigoblock koeling voor Fatrans

Logistiek dienstverlener Fatrans, gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoeren en distribueren van verse food en foodgerelateerde producten, schafte onlangs nieuwe combi's aan voorzien van Frigoblock koeling.


 
Ultravers vervoer, daar draait het om bij Fatrans. De bedrijfsvoering is hier compleet op ingericht. "Strak plannen en stipt leveren staan bij ons hoog in het vaandel", vertelt Marco Stricker, facilitair manager bij Fatrans. "Fatrans heeft een groot retailnetwerk in Nederland, België en Duitsland op het gebied van koeltransport. Het wagenpark van Fatrans, voornamelijk DAF en Volvo, bestaat uit 45 trekkende eenheden waarvan 7 combi's en 38 trekkers en een 50-tal trailers."Fatrans' nieuwe combi's
Fatrans moderniseert het wagenpark met twee nieuwe combi's en vijf nieuwe trekkers. Marco Stricker: "De wagens zijn voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. De combi's zijn uitgerust met de EK13L koelmachine van Frigoblock waarvan de aandrijving geschiedt door middel van een generator die gekoppeld is aan de schone Euro 6 motor. Twee van de vijf trekkers worden als experiment uitgerust met een generator waarmee de Thermo King SLXi Hybrid trailer unit kan worden aangedreven. Door deze toepassing wordt de uitstoot van C02 teruggedrongen, doordat de koelmotor geen gebruik hoeft te maken van de dieselmotor." Voor meer informatie:
Fatrans
Jan van Galenstraat 4
1051 KM Amsterdam
+31(0)228 351 516

Voor meer informatie:
Thermo King Transportkoeling
Driemanssteeweg 60
3084 CB Rotterdam
+31(0)102 100 777

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018