Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking De Groot Fresh Group en Schouw krijgt vervolg

De groente- en fruitmarkt verandert, de consument en daarmee ook de retailer stelt steeds hogere eisen. Om beter in te kunnen springen op ontwikkelingen in de markt, zijn innovaties in de bedrijfsvoering en organisatie een onmiskenbare voorwaarde voor groente- en fruitspecialist De Groot Fresh Group. Daarmee neemt ICT hier een strategische positie in. Ruim 10 jaar is De Groot klant van Schouw Informatisering. Met de keuze om deze jarenlange samenwerking voort te zetten, zijn innovaties dichter binnen handbereik voor dit bedrijf uit Hedel. Met de implementatie naar de nieuwste release van de Foodware AGF oplossing versnelt De Groot haar time-to-market en kunnen zij verder groeien in de wereldwijde, turbulente AGF markt. 


Ben de Groot van De Groot Fresh Group (l) en John Schouw van Schouw Informatisering (r)

Keuze voor betrouwbaarheid en continuïteit
'Schouw gaat voor de toekomst, De Groot Fresh Group ook. Na een korte marktoriëntatie kwamen we er al snel achter dat we bij Schouw nog steeds aan het juiste adres zijn. Daarom kiezen we er voor om onze jarenlange, vruchtbare samenwerking verder vorm te geven. We kiezen voor continuïteit en betrouwbaarheid, een relatie voor de langere termijn', aldus eigenaar Ben de Groot. Het bedrijf groeit en wilt blijven groeien. Dit betekent dat ook de bedrijfssoftware vraagt om innovaties. De mogelijkheden van 'the intelligent edge' van het Dynamics 365 platform biedt AGF bedrijven zoals De Groot strategisch perspectief voor de toekomst. Stefan Renders van De Groot Fresh Group: 'Dankzij innovaties binnen de nieuwe Foodware oplossing en de vergaande branchekennis van Schouw, is Schouw voor ons de juiste strategische ICT-partner.'

Vereenvoudigen IT landschap
Het project omvat de implementatie bij De Groot Fresh Group, Van Dommele en De Groot Fresh Produce UK, hetgeen binnen een half jaar wordt gerealiseerd. De bedrijfsprocessen van De Groot worden in grote mate ondersteund met de nieuwe standaard Foodware AGF versie. Met enkele minimale klant specifieke aanpassingen komt De Groot tot één totaaloplossing. 'De keuze voor dit platform biedt ons de garantie dat we continu kunnen bijblijven op de laatste versie, elk jaar weer, waardoor iedere nieuwe technologische ontwikkeling binnen handbereik blijft', voegt Stefan Renders van De Groot Fresh Group toe. Met de keuze voor het Microsoft platform in combinatie met Foodware AGF, krijgt De Groot toegang tot de volgende generatie intelligente software. Waaronder Artificial Intelligence voor het voorspellen van de vraag, de integratie naar Office en PowerBI voor inzage in de goederenbeweging in de loods op basis van heatmaps. Hiermee vereenvoudigt De Groot haar IT landschap. Nu en in de toekomst; een basis voor digitaal succes.

Publicatiedatum: