Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

In de file voor aardbeien

Tholen - Topdrukte rondom bij de Aardbeien Drive-in J & B in Uden het afgelopen weekend duidt op een succesvolle formule. "Er was zelfs af en toe sprake van filevorming. Dat komt ook omdat in het kader van Kom in de Kas onze kassen waren opengesteld. Daar kwam veel publiek op af en die rijden natuurlijk allemaal langs de Drive-in", vertelt manager Welle van den Elzen.


Foto van Facebookpagina Aardbeien Drive-in J & B

De fruitige fastfood locatie opende enkele weken geleden en de bekendheid is groeiende. "Sinds de opening wordt het ook op maandagochtend een beetje drukker. Het aantal bezoeker is dan natuurlijk niet vergelijkbaar met die in het weekend maar het trekt wel aan. Dat komt echt omdat het steeds bekender wordt", vertelt Welle. "We hebben sinds de opening best wel mooi weer gehad en als de zon schijnt, krijgen mensen zin in aardbeien."


Aardbeien met chocola lopen harder in de drive-in dan in de automatiek, foto Facebookpagina Aardbeien Drive-in J & B

Hardlopers zijn de doosjes met aardbeien en de aardbeien met chocola. "Dat laatste hadden we niet gedacht. Aardbeien met chocola verkochten we ook al vanuit de automatiek maar die verkoop was veel minder dan de doosjes losse aardbeien. In de drive-in verkopen we van beide ongeveer even veel", besluit Welle.

Voor meer informatie:
Aardbeien Drive-In J & B
Welle van den Elzen
Looweg 8a
Uden
T: 06-830009584
@AardbeienDrivein

Publicatiedatum :
Author:
©Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018