Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Duitse importeur René W. Ringwald

"„Citrusseizoen qua hoeveelheid tot nu toe zeer goed"

De productverzorging op de huidige citrusmarkt is duidelijk beter dan afgelopen jaar rond deze tijd, net als ook de kwaliteit van de producten. Bij de sinaasappelen domineren de Spaanse producten nog steeds de handel met een marktaandeel van circa 75 procent, terwijl de Spaanse clementines daarentegen langzaam aan betekenis verliezen. Deze zijn reeds verregaand opgevolgd door de Israëlische easy peelers.


Verse sinaasappelen van het merk Clemen Lady 

Bloedsinaasappelen
Importeur Alfred Ringwald van fruitagentschap René W. Ringwald in Lahr verkoopt hoofdzakelijk Spaanse citrusmerken, o.a. de Clemenlady en Frutimur. De jarenlange zakenpartner ziet een duidelijke tendens in de richting van bloedsinaasappelen. "Onder het merk Ros verkopen we bladclementines en het bloedsinaasappelras Cara Cara. Bovendien verkopen we ook de Valencia Late en Kirkwood Red Navel, eveneens bloedsinaasappelen. Deze Valencia Late uit Spanje zullen we vermoedelijk over circa 4 weken op de markt brengen.''Hoewel de Spaanse sinaasappelen momenteel nog met afstand bovenaan staan, meent de importeur dat het citrusseizoen momenteel langzaam ten einde loopt. Alfred: "Daarvoor in de plaats wachten er andere producten op de consument, zoals bijvoorbeeld abrikozen en nectarines. Daarmee zullen we over circa twee weken beginnen en deze zullen onder het kwaliteitsmerk Anabella verkocht worden.''Kwaliteitsmerken
René W. Ringwald werd in 1952 opgericht en heeft zich sindsdien op de markt gevestigd als competente merkimporteur. Naast citrus verkoopt het bedrijf eveneens steenfruit, druiven, kersen, meloenen, uien en groenten uit teeltgebieden in Zuid-Europa en van overzee. Tot de kwaliteitsmerken van het bedrijf horen onder andere Anabella, Goldbeam, Ladyfruit, Pepe en Red Gold.Verdere informatie:
René W. Ringwald GmbH 
Inh. Alfred Ringwald
Kaiserstrasse 78 
D-77933 Lahr / Schwarzwald 
Tel: +49 - 7821 - 91540
Fax: +49 - 7821 - 915454


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018