Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Britse groentenboer haalt display weg na diefstal

De eigenaren van een groentenzaak in Burnham-On-Sea hebben noodgedwongen hun traditionele groenten- en fruitdisplay voor de winkel weg moeten halen vanwege diefstal en vandalisme. Vanaf de opening in oktober vorig jaar had de winkel een kleurrijke uitstalling verse groenten en fruit buiten staan. 

De eigenaren Richard en Jax Gardiner-White vertellen dat een kleine groep tieners zoveel overlast veroorzaakte dat er niets anders opzat dan de display weghalen. 

Aan Burnham-On-Sea.com vertelde Richard: "Op een dag zagen we een tiener een sinaasappel stelen. Toen we hem vroegen te betalen, gooide hij het fruit naar ons hoofd en begon hij te schelden. We hebben ook gezien dat jongeren citroenen stalen om ze vervolgens over de daken in de winkelstraat te gooien. We hadden dit nooit verwacht in een kustplaatsje zoals Burnham waar de meeste mensen juist zo behulpzaam zijn."

"We hopen de display buiten de winkel weer terug te kunnen plaatsen voorzien van vaste schappen en beveiligingscamera's. Mocht het nodig zijn, dan zullen we de videobeelden van eventuele dieven of vandalen op social media zetten." Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018