Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Costa Rica

April en mei ideale maanden voor promoties met ananas

"De maanden april en mei zijn de ideale tijd voor maken van promoties met ananas. Vanwege onze geografische ligging in Costa Rica hebben we een droger klimaat en beschikken we over een grote hoeveelheid ananas met een goede brixwaarde," legt Erick Villalobos, van Productos Agropecuarios VISA in Costa Rica, uit.


"Op die manier kunnen we al onze consumenten de kans bieden om te genieten van dit voortreffelijke fruit met zijn beste eigenschappen in een periode waarin de vraag naar tropisch fruit vanwege het klimaat in Europa hoog is. Een periode waarin consumenten graag ananas willen consumeren", vervolgt Villalobos.

Volgens Villalobos heeft dit fruit met zijn karakteristieke smaak veel voordelen voor degenen die het vaak consumeren. "Naast dat het fruit verzadigt en verfrist in de zomer, heeft de VISA ananas nog meer positieve eigenschappen, zoals een hoge voedingswaarde en een zoete smaak".




"Productos Agropecuarios VISA beschikt over een professioneel team van medewerkers en internationale kwaliteitscertificeringen in alle processen, zoals Gobal GAP, Tesco, ETI, Esencial Costa Rica en Field to Fork". Het is een Costa Ricaans familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het planten, verpakken, exporteren en verhandelen van ananas.

Meer informatie:
Erick Villalobos
Productos Agropecuarios VISA

Costa Rica
WhatsApp (506) 8711-0718
E: evillalobos@visasa.com
www.visasa.com
Publicatiedatum: