Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Costa Rica

April en mei ideale maanden voor promoties met ananas

"De maanden april en mei zijn de ideale tijd voor maken van promoties met ananas. Vanwege onze geografische ligging in Costa Rica hebben we een droger klimaat en beschikken we over een grote hoeveelheid ananas met een goede brixwaarde," legt Erick Villalobos, van Productos Agropecuarios VISA in Costa Rica, uit.


"Op die manier kunnen we al onze consumenten de kans bieden om te genieten van dit voortreffelijke fruit met zijn beste eigenschappen in een periode waarin de vraag naar tropisch fruit vanwege het klimaat in Europa hoog is. Een periode waarin consumenten graag ananas willen consumeren", vervolgt Villalobos.

Volgens Villalobos heeft dit fruit met zijn karakteristieke smaak veel voordelen voor degenen die het vaak consumeren. "Naast dat het fruit verzadigt en verfrist in de zomer, heeft de VISA ananas nog meer positieve eigenschappen, zoals een hoge voedingswaarde en een zoete smaak".
"Productos Agropecuarios VISA beschikt over een professioneel team van medewerkers en internationale kwaliteitscertificeringen in alle processen, zoals Gobal GAP, Tesco, ETI, Esencial Costa Rica en Field to Fork". Het is een Costa Ricaans familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het planten, verpakken, exporteren en verhandelen van ananas.

Meer informatie:
Erick Villalobos
Productos Agropecuarios VISA

Costa Rica
WhatsApp (506) 8711-0718
E: evillalobos@visasa.com
www.visasa.com

Publicatiedatum: 6-4-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: