Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Topman Dick Boer vertrekt per 1 juli bij Ahold Delhaize

CEO van Ahold Delhaize Dick boer treedt per 1 juli af en zal door Frans Muller worden opgevolgd. Jan Hommen wordt de nieuwe president-commissaris van het Nederlands-Belgische concern.

Frans Muller heeft al meer dan twintig jaar ervaring in retail en staat sinds 2013 aan het roer van Delhaize. Ook was Muller eerder verantwoordelijk voor Delhaize America.

ING-topman Jan Hommen zal op 11 april het stokje overnemen van aftredend president-commissaris Mats Jansson. Sinds de fusie in 2016 van Ahold en Delhaize was Jansson voorzitter van de raad van toezicht. 

Dick Boer is twintig jaar actief geweest bij Ahold. Onder de leiding van Boer is de Ahold gefuseerd met Delhaize. "Nu de fusie voor een groot deel is afgerond, is Ahold Delhaize klaar om een volgende fase in te gaan", aldus Jansson. 

Volgens Dick Boer is het een goed moment om af te treden. "Het is een eer geweest om dit bedrijf te leiden met zoveel getalenteerde collega's," vertelt de oud topman. Boer zal tot ongeveer 2019 betrokken zijn als adviseur bij Ahold Delhaize.


Dick Boer en Frans Muller

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018