Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Introductie FruitsApp

Taalbarrières niet langer een probleem voor internationale handel

Hoe vaak is een taalbarrière de reden geweest dat je bedrijf moeilijk haar handel kon uitbreiden met buitenlandse bedrijven? Hoeveel klanten verlies je omdat je niet effectief met elkaar kunt communiceren? Met FruitsApp krijg je een handig hulpmiddel zodat het niet vaak meer hoeft te gebeuren.FruitsApp is een B2B-marktplaats die kopers en verkopers van groenten en fruit van over de hele wereld met elkaar verbindt. Met FruitsApp heb je niet alleen de gelegenheid om nieuwe klanten of leveranciers van te ontmoeten, maar kunt je ook tijd besparen en je dagelijkse handelsactiviteiten gemakkelijker en sneller uitvoeren.

Verkopers kunnen hun producten publiceren en in realtime wereldwijd zien welke bedrijven erin geïnteresseerd zijn dankzij een interactieve kaart die de beste complementaire optie voor je bedrijf laat zien. Omgekeerd kunnen kopers op enig moment toegang krijgen tot de beste aanbiedingen of leveranciers in de wereld. Logistiek wordt ook geïntegreerd, zodat bedrijven toegang hebben tot de beste verbindingsoptie elke keer dat ze kopen of verkopen.

FruitsApp biedt ook extra diensten om je bedrijf onder de aandacht te brengen, je activiteit te volgen en een prognose van de vraag, trends en prijzen te tonen.De laatste grote ontwikkeling is dat de website en de app over kunstmatige intelligentie beschikken, die simultane vertalingen biedt tussen gebruikers van over de hele wereld in realtime, waardoor de taalbarrières in de groenten- en fruit sector worden doorbroken. Berichten tussen gebruikers worden automatisch vertaald naar hun moedertaal. Het betekent dat je vrij bent om de beste klanten of leveranciers van over de hele wereld te kiezen zonder je zorgen te hoeven maken over vertalingen. Een Spaanse verkoper kan bijvoorbeeld communiceren met een Duitse koper zonder elkaars taal te kennen.

Wanneer je een gesprek start, typ je het bericht in jouw taal en de tegenpartij krijgt het in zijn taal gevisualiseerd. Dankzij FruitsApp verlies je op die manier geen kansen om je handel uit te breiden. Praat onbezorgd met iedereen, verzend berichten en breid je bedrijf uit in alle delen van de wereld: FruitsApp zorgt automatisch voor de vertaling.Het platform zelf is beschikbaar in verschillende talen, om het begrip van het gebruik voor kopers en verkopers te vergemakkelijken. Je zult alle producten en eigenschappen, de potentiële klanten en alle andere diensten in je eigen taal zien. Klaarmaken dus voor nieuwe handel via FruitsApp.

Berichten tussen gebruikers kunnen automatisch in meer dan 80 talen worden vertaald. Deze revolutionaire functie was noodzakelijk vanwege de snelle wereldwijde groei van het platform, met bedrijven zoals supermarkten, groothandels, importeurs en exporteurs uit meer dan 120 landen die FruitsApp dagelijks gebruiken om hun handel uit te breiden. Dit benadrukt het wereldwijde karakter van dit platform.

Voor meer informatie:
Elena Molinaro
Fruitsapp
T: +393275496390
elena.molinaro@fruitsapp.com
www.fruitsapp.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018