Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

#avokaart

Virgin Trains bizarre avocado actie

Virgin Trains heeft zijn reizigers verbaasd met een aanbieding alleen voor millennials. Zij kregen korting op het tarief wanneer zij een avocado lieten zien.

Vorige week dinsdag konden reizigers tussen de 26 en 30 jaar een 'Millennial treinkaart' kopen waarmee ze 33% korting op het tarief kregen. Van de vijf miljoen Britten die aanspraak konden maken op de kaart, waren er maar 10.000 beschikbaar.
 
Om het tekort goed te maken, konden alle passagiers in de desbetreffende leeftijdcategorie een avocado laten zien om ook de korting te krijgen.

Standard.co.uk schrijft hoe het statement op de website van het spoorwegbedrijf luidt: "Mis je de 26-30 treinkaart niet? Wees niet bang! Na zo'n hoge vraag wilden we ervoor zorgen dan de Millennial treinkaart voor iedereen beschikbaar was. Introducerende de #avokaart, onze eigen tijdelijke treinkaart."

Een woordvoerder van Virgian Trains tegen de Standard: "We willen al onze klanten die de Millennial treinkaart hebben gemist bereiken, dus hebben we besloten om ze nog een keer weg te geven. 


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018