Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
voormalig Ben Fresh

Greenyard neemt Fresh Direct-operatie volledig over

Greenyard kondigt aan de samenwerking met haar Fresh Direct operatie in BelgiŽ te versterken. Greenyard heeft een overeenkomst bereikt om Greenyard Fresh Direct Belgium voor 100% over te nemen.        

Om deze nauwere samenwerking te benadrukken, werd een overeenkomst bereikt met Ben De Pelsmaeker, bedrijfsleider en mede‐aandeelhouder van Greenyard Fresh Direct Belgium, om zijn belang van 49% in dit bedrijf, voorheen 'Ben Fresh', over te nemen. Via deze transactie stapt Ben De Pelsmaeker in als aandeelhouder van Greenyard aan EUR 19,68  per aandeel.     

Deze aankondiging is een nieuwe stap in de gemeenschappelijke visie van Ben De Pelsmaeker en Greenyard en beoogt een lange termijn samenwerking met klanten mede door de hoge mate van  klantondersteuning. De Fresh Direct operatie biedt groeipotentieel en werd geÔntegreerd in de Fresh activiteiten in BelgiŽ na de verhuis van het bedrijf eind 2016. Ben De Pelsmaeker blijft leiding geven aan Greenyard Fresh Direct Belgium.     

Deze transactie past eveneens binnen de strategie van Greenyard om zoveel mogelijk controle te houden over alle operaties.     
 
Voor meer informatie:
Greenyard
Strijbroek 10
2860 Sint-Katelijne-Waver
+32 1532 4249

Publicatiedatum: 4-4-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: