Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Geweldig idee, maar is het geen 1 april-grap?

Kenianen blij met introductie condoom met avocadosmaak

In Kenia is altijd iets te beleven. Momenteel lijkt een nieuw product de markt hier razendsnel te veroveren. Durex heeft namelijk een condoom met avocadosmaak op de markt gebracht waarmee het bedrijf op innovatieve wijze inspeelt op de huidige trend. Naar verluidt vliegen de condooms de winkelschappen uit.
De verklaringen waarom Durex juist voor deze vrij onconventionele fruitsmaak heeft gekozen, lopen uiteen maar omdat de regering de export van avocado's heeft verboden is er in het land wel een overvloed aan dit fruit ontstaan. 

Er woedt ook een verhitte discussie over de doeltreffendheid van de condooms met avocadosmaak en sommigen vragen zich zelfs af of het gebruik ervan gezondheidsvoordelen biedt. Het blijkt namelijk dat avocado's meer kalium dan bananen en overige fruitsoorten bevatten. 

Na dit grote succes zal Durex nog een ongebruikelijke smaak op de Keniaanse markt introduceren: 'nyama choma'. Gezien het overweldigende succes van het avocadocondoom zal dit nieuwe product ook gegarandeerd in de smaak vallen. 


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018