Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Voor de implementatie van op maat ontwikkelde software voor rijpen bananen

Britse bananenrijper bundelt krachten met softwarebedrijf activeIT

S.H. Pratt Group, exploitant van één van de grootste rijperijen in Europa in Luton (Verenigd Koninkrijk) heeft bekend gemaakt samen te gaan werken met software-ontwikkelaar activeIT uit Oostenrijk voor de implementatie van hun innovatieve en unieke software-systeem 'FIPS' voor het rijpen van bananen. 

Het 'FIPS'-systeem werd specifiek voor bananen ontwikkeld en biedt een oplossing voor de complexiteit aan processen die uitgevoerd moeten worden zoals de inkoop, planning op de korte en lange termijn en het rijpen. 

"De semi-geautomatiseerde transport- en rijpplanning, die is gebaseerd op realtime data, is zowel tijd- als kostenbesparend en heeft als bijkomend voordeel dat de taak van de persoon die de planning en rijpingscycli plant een stuk minder stressvol wordt," legt Robert Schwaiger van activeIT uit. 

"Al bij de eerste kennismaking werd duidelijk dat FIPS bananenrijpers een gebruiksvriendelijke maatwerkoplossing biedt die voorheen niet beschikbaar was. De software is ontwikkeld door professionals uit de sector," vervolgt Schwaiger. 

Shahida Mohamed, financieel directeur van SH Pratt, legt uit dat het bedrijf dankzij FIPS haar efficiëntie kan verhogen en haar klanten overal en te allen tijde de kans biedt om belangrijke data te controleren. "We hebben ervoor gekozen met activeIT samen te gaan werken omdat hun systeem door deskundigen uit de rijpsector werd ontwikkeld en dit is uniek binnen de sector. De ontwikkelaars van FIPS begrepen wat onze eisen waren en hebben ons geholpen om onze huidige processen te optimaliseren."

Marko Klein, directeur van activeIT, is ook enthousiast over het project: "We zijn blij dat we SH Pratt als klant voor ons hebben weten te winnen en we zijn ervan overtuigd dat onze bestaande en toekomstige klanten veel voordeel van deze samenwerking zullen hebben." 

Voor meer informatie:
Robert Schwaiger
activeIT
Tel: +43-664-5249958
Email: r.schwaiger@active-it.at  
 

Publicatiedatum: 4-4-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: