Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jac van den Oord:

"VEG. past goed bij ons"

Ook Jac van den Oord heeft zich aangemeld als deelnemer op VEG. "De hippe, eigentijdse opzet op een frisse locatie spreekt mij bijzonder aan", vertelt directeur-eigenaar Leon van den Oord. "Dat past goed bij ons want wij willen de aardappel op een hippe en positieve manier onder de aandacht brengen als veelzijdig product."

Een voorbeeld van de eigentijdse aanpak zijn vlogs van de Aardappelmeisjes. In het kader van het bedrijfsjubileum heeft het bedrijf twee dames, Britt en Lynn, gevraagd 100 ludieke maar tegelijk informatieve vlogs te maken met aardappel in de hoofdrol. Op de website, YouTube zijn alle afleveringen te zien, de nieuwe filmpjes worden aangekondigd op AGF.nl. Ook op VEG. zijn de Aardappelmeisjes van de partij.

Specialist in onbewerkte aardappel
Dit jaar bestaat Jac van den Oord Potatoes precies 100 jaar. Sinds 1918 vinden allerlei rassen verse, onbewerkte aardappelen vanuit de Bommelerwaard hun weg over de wereld. Het bedrijf levert veel maatsorteringen en verpakkingen: van folie- en netzakken tot houten schalen, big bags, dozen of los in een bak. Te koop vanaf 250 gram, maar ook met honderdduizenden tegelijk. Via de groothandel komen ze bij groentespeciaalzaken en horeca.

Verrassen met aardappel
Dat laatste is precies de reden om aanwezig te zijn op VEG., vertelt Leon. "Op VEG. kunnen we in contact komen met groentespecialisten en consumenten. We willen graag horen hoe zij tegen ons assortiment aankijken. En hen op een leuke manier en met een twist verrassen met aardappel, zodat zij dat ook weer mee kunnen geven aan de klant."

Poffen op de barbecue
De plannen zijn nog in de maak, maar leuk wordt het zeker, aldus Leon. "Het idee is op VEG. aan te sluiten bij de actualiteit en te laten zien wat je allemaal met aardappel kunt doen, anders dan 'gewoon' koken en bakken. We willen bijvoorbeeld met de vroege nieuwe aardappel aan de gang, die tegen die tijd is geoogst en met pofaardappels. Die zul je zeker terugzien op de VEG. barbecue!"
Publicatiedatum: