Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Pompoenen Seminar voor Inkopers en Keurmeesters

Pompoenen worden populairder en zijn in opmars. Er is behoefte aan meer kennis over allerhande kwaliteitsaspecten van pompoenen. Naar aanleiding van de "Amoro pompoen kiloknaller" discussie, die onlangs in het vakblad Ekoland is ontstaan over kwaliteit, organiseert De Terp pompoen specialisten een Pompoen Seminar voor geïnteresseerde AGF inkopers en Keurmeesters.

Er zijn verschillende soorten, rassen, teeltgebieden, grondsoorten, klimaatgebieden, die een enorme rol spelen op de uiteindelijke kwaliteit van de pompoenen. De Terp is een pompoenenbedrijf dat al vanaf het allereerste begin in de biopompoenenteelt, -verwerking en -handel zit. Er zijn in de afgelopen decennia miljoenen pompoenen verwerkt vanuit meerdere werelddelen.

Voor inkopers of keurmeesters die met pompoenen werken is het seminar een goede gelegenheid om te ontdekken wat pompoenen zijn en wat de minimale kwaliteitseisen mogen zijn van een goede pompoen.

Het seminar gaat door bij voldoende belangstelling op een nader te bepalen datum. Inschrijven en verdere informatie via info@cvdeterp.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018