Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hans van de Vrie, van de Vrie Groenten en Fruit

“Ik probeer niet alle inkoop door de telefoon te doen”

Tholen – "De turbulente dagen rond Pasen hebben we weer gehad", vertelt Hans van de Vrie van de gelijknamige groothandel uit Middelburg. "De dagen rond de Pasen zijn erg druk en onzeker. Het is moeilijk om dan je inkopen te doen omdat het alle kanten op kan gaan. Toch kan ik geen 'nee' verkopen aan mijn klanten, dus moet ik alles op voorraad hebben." De groothandel heeft een breed assortiment. Naast de meest gangbare producten heeft de groothandel ook 'vergeten groenten' en exoten in het assortiment. "Ik specialiseer mij niet op een bepaald product, maar ik vind het belangrijker dat ik mijn klanten zo veel mogelijk aan kan bieden."



De inkoop doet Hans elke dag zelf. "Ik probeer de beste producten uit te kiezen, dus probeer ik niet alles door de telefoon te kopen. Het liefst wil ik de producten ook zien en proeven zodat ik weet wat ik mijn klanten aanbied", aldus de groenten- en fruithandelaar. Naast het bezorgen van de bestellingen bij de klanten komen er ook klanten in de groothandel zelf de bestellingen ophalen. "Het is leuk om persoonlijk contact met je klanten te hebben. Sommige klanten komen hier al tientallen jaren. Dat contact maakt dat ik nog steeds veel plezier heb ik mijn werk." 



Het afgelopen jaar was een goed jaar voor de groothandel. "De afgelopen jaren zijn vrij stabiel geweest en ik verwacht dat het komende seizoen ook stabiel zal verlopen. Toch blijft de groenten- en fruitmarkt een vrij onzekere markt waarin er van alles kan gebeuren. De afwisseling van het werk en de schommelingen in de markt zorgen ervoor dat ik het werk nog steeds erg leuk vind om te doen", besluit Hans.

















Voor meer informatie:
Hans van de Vrie
Van de Vrie Groenten en Fruit
Kleverskerseweg 12
4338 PM Middelburg
0118-656550