Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Exclusief te verkrijgen via Vroegop-Windig

Start tomatenconcept ‘Automato’ voor de groentenspeciaalzaak

Deze week had groentespeciaalzaak Primeurshop Bol de primeur in Nederland met het innovatieve tomatenconcept 'Automato' van tomatenkwekerij Stoffels. Deze blikvanger is onderscheidend voor groentenspeciaalzaken en bestaat uit diverse units die elk een eigen kleur snoeptomaten bevatten. Het gebruik van de Automato is uiterst eenvoudig: bij het draaien van het wiel rolt een aantal tomaatjes in een beker. 



Ard Bol, eigenaar van Primeurshop Bol ziet Automato zeker als een aanwinst voor zijn winkel. "Mijn klanten reageerden zeer enthousiast en kinderen draaiden maar wat graag aan het 'rad'! Er werd deze week volop gesnoept van de overheerlijke tomaten waarbij klanten het ook erg fijn vonden dat deze op een natuurlijke wijze worden geteeld", aldus Ard Bol. 

Automato winnaar Innovatie Award
Automato is speciaal ontwikkeld voor snoeptomaatjes en is gebaseerd op het Pick & Mix principe. Consumenten kunnen hiermee zelf bepalen hoeveel en in welke kleur zij snoeptomaten kopen. Eén draai aan het wiel zorgt ervoor dat er circa zes tomaten in een beker vallen. De automaat bestaat uit diverse units die elk een eigen kleur snoeptomaten bevatten. En dat op een bijzonder hygiënische wijze. De tomaten in de Automato zijn verpakt in een speciale Toma'Box. Het navullen van de Automato is ook heel makkelijk en gebeurt door simpelweg de Toma'Box dispenser te wisselen.



In Nederland is Automato voor de groentenspeciaalzaken exclusief te verkrijgen via Vroegop-Windig. 

Voor meer informatie:
Tel: 020 – 606 18 18. 

Of neem een kijkje bij Primeurshop Bol Hagelingerweg 1 in Santpoort. 

Publicatiedatum: