Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Soup To Go: gezonde en gemakkelijke innovatie van soep

Tholen – Vier uur cup a soup is een begrip maar wellicht wordt dat straks: vier uur Soup To Go. Want het bekende hartige tussendoortje geeft je weer pit maar het gezondheidsgehalte is niet hoog. Uit onderzoek van Eurostat blijkt dat 9 op de 10 Europeanen nog te weinig groenten eten. Dat kan beter dachten ze bij Just. Zij ontwikkelden de Soup To Go, drie verse soepen die met een minuut gereed zijn voor consumptie. Zo maken zij het eten van verse groenten toegankelijker én kunnen meer mensen van verse groenten genieten.

Thai Cauliflower Soup met 65g verse bloemkool, Chinese kool en rode paprika

Enthousiaste reacties
Just introduceerde de Soup To Go tijdens de Compass FoodFocus dagen. "We kregen zeer veel enthousiaste reacties", vertelt Perrin Aarts, Marketing & Innovation Executive van Just. "Soup To Go is een innovatie, speciaal gericht op de convenience markt. Soup To Go is al te vinden in een aantal grote bedrijfskantines en in de kantines van 50 Hogescholen in Nederland, maar is zeer geschikt voor verkoop op To Go-punten."


Hungarian Mushroom Soup met 60g verse champignons, prei en venkel

Puur en vers uit moeders' keuken
JUST zet het concept neer als "puur en vers, net als in moeders' keuken". "Iedereen kent de unieke smaak van de huisgemaakte soep zoals die vroeger in moeders' keuken gemaakt werd. Deze beleving wilt Just nu overal en voor iedereen beschikbaar maken", vertelt Perrin. "Het uitgangspunt is simpel en puur, net als de Soup To Go zelf. Met fijne, versgesneden groenten en een bouillon, hoeft de consument alleen nog maar heet water toe te voegen. Hierdoor houden de groenten hun heerlijke natuurlijke bite en vitamines. Nog eventjes goed roeren, één minuutje laten trekken en hup, klaar. Eénmaal klaar, kan iedereen genieten van een lekker soepje, zelfs onderweg in de drukte van elke dag. Door de kartonnen beker blijft de soep heet en worden je handen toch niet te warm."
De Soup To Go verpakking ziet er aantrekkelijk uit en heeft een duurzame kartonnen beker met een PP-deksel. Deze zijn volledig recyclebaar en daardoor beter voor het milieu. Het karton dat als grondstof gebruikt wordt, komt uit duurzaam beheerde bossen die vallen onder het Pefc & Fsc keurmerk.


Tuscan Minestrone Soup met 50g verse rode paprika en prei

Drie smaken
De Soup To Go komt in drie smaken: de Tuscan Minestrone Soup met 50g verse rode paprika en prei. De Hungarian Mushroom Soup met 60g verse champignons, prei en venkel. En tenslotte de Thai Cauliflower Soup met 65g verse bloemkool, Chinese kool en rode paprika. "Deze smaken zijn door Just gekozen om een breed gamma aan de consument te bieden. Iedereen kan op deze manier zijn of haar eigen favoriete smaak uitkiezen en altijd en overal genieten van de Just Soup To Go. Enjoy your fresh soup Just like at mum's", besluit Perrin.


Voor meer informatie:
Just Brand Manager
Daan Vetters
M: +32 486 42 30 72
daanvetters@justfresh.eu

Just Marketing & Innovation Executive
Perrin Aarts
M: +31 6 835 293 34
perrinaarts@justfresh.eu

www.justfresh.eu
@Just

Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018