Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Crown Food Europe opent conservenfabriek in Hongarije

Crown Food Europe heeft een nieuwe fabriek geopend in Nagykörös in Hongarije om groentemerken in heel Europa te kunnen bedienen. De faciliteit is uitgerust met twee productielijnen voor de productie van conservenblikken van 65 en 73 mm. 

De nieuwe lijnen zijn geschikt voor de verwerking van groenten en kant-en-klaar maaltijden. Volgens Crown voldoet de nieuwe fabriek aan de kwaliteitsstandaarden van het bedrijf en komt zij in alle opzichten tegemoet aan de eisen van de klanten. 

Foodproducts.packaging-business-review.com citeert Laetitia Durafour, directeur marketing en communicatie bij Crown Food Europe: "De groei van de Europese conservenindustrie wordt grotendeels aangejaagd door landen in Oost-Europa, terwijl de productie in het westen vrijwel gelijk blijft."

"Deze groei is de danken aan opkomende landen in Oost-Europa, waar houdbare producten populair zijn en blikverpakkingen de voorkeur hebben. Het feit dat Crown Food Europe een faciliteit in Oost-Europa opent, toont aan dat het bedrijf zich voor de lange termijn wil vestigen in deze regio, terwijl het er via haar goed gevestigde distributienetwerk voor blijft zorgen dat klanten in heel Europa voorzien worden van gemakkelijk te openen conservenblikken."Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018