Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe lijn verse groentenbowls

Green Giant Fresh heeft een nieuwe lijn verse maaltijdbowls met groenten op de markt gebracht in de Verenigde Staten. De lijn bestaat uit zes wereldsmaken. Alle bowls zijn geschikt voor de magnetron en kunnen binnen enkele minuten bereid worden waardoor ze ideaal zijn voor consumenten met een drukke levensstijl of die onderweg willen genieten van een snelle, voedzame en smakelijke maaltijd. De bereiding is eenvoudig: warm de bowl op, roer de bijgevoegde saus of kruidenmix erdoor en geniet. 

Er zijn nu al plannen om de lijn uit te breiden. De Meal Bowl-lijn is momenteel verkrijgbaar in de smaken: 
  • Burrito Bowl
  • Fried Rice Bowl
  • Pad Thai Bowl
  • Rancheros Bowl
  • Buddha Bowl
  • Ramen Bowl
De maaltijdbowls zijn bereid met verschillende groentenmelanges van Green Giant Fresh en producten zoals Cauliflower Crumbles, bloemkoolkruimels, die in 2016 op de markt kwamen en een 'groentenrijst' rage ontketenden en groentenoedels uit de Vegetable Noodles-lijn die in 2017 geïntroduceerd werd. 

Meal Bowls-lijn

Iedere vegan maaltijdbowl bevat een saus of kruidenmix die varieert van zoetzuur tot hartig. Andere toevoegingen zijn kikkererwten (Buddha Bowl) en geroosterde edamame (Ramen Bowl). Andere eiwitrijke producten (kip, garnalen, rundvlies, tofoe, ei) kunnen eenvoudig naar wens toegevoegd worden, zodat men de maaltijdbowl naar eigen smaak kan aanpassen om een volwaardige maaltijd te creëren. 

"We weten dat consumenten die onderweg zijn, behoefte hebben aan gezonde, voedzame maaltijdkeuzes," legt Jamie Strachan van Green Giant Fresh uit. "Onze lijn maaltijdbowls werd ontwikkeld om aan deze vraag tegemoet te komen. We hebben ze vervolgens verfijnd en geperfectioneerd met onze premium groentenproducten en heerlijke smaken die iedere bowl een eigen karakter geven."


Pad Thai maaltijdbowl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018