Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

24 - 26 april, Vancouver

93e editie CPMA-vakbeurs in aantallen

De jaarlijkse vakbeurs van de Canadian Produce Marketing Association (CPMA) zal van 24 tot 26 april gehouden worden in Vancouver, British Columbia. Hier volgt een overzicht van dit evenement in aantallen. 
 
512 - Het aantal expositieplaatsen (3 x 3 m) op de CPMA vakbeurs van dit jaar. Dit is een toename van 16% (ofwel 70 stands) sinds ons laatste bezoek aan Vancouver in 2014. 
 
285 - Het aantal deelnemende bedrijven op de drieënnegentigste editie van de CPMA Annual Convention & Trade Show in Vancouver. 
 
144 – Het aantal internationale exposanten op de beursvloer van de CPMA 2018.

125 – Het aantal Canadese exposanten, waaronder 65 uit British Columbia zelf. 
 
44 - Het aantal exposanten dat voor het eerst aanwezig is op de CPMA-vakbeurs. Alle nieuwe CPMA-leden, die exposeren, zullen een vloersticker voor hun stand hebben zodat zij welkom geheten kunnen worden door de aanwezigen.
 
47 – Het aantal bedrijven dat deelneemt aan de 'New Product Showcase'.
 
Hoewel de expositieplaatsen uitverkocht zijn, kan men zich nog wel inschrijven om deze dynamische vakbeurs bij te wonen. Ontmoet nieuwe exposanten en profiteer van de mogelijkheid om uw kennis te vergroten en verder te groeien op de Canadese markt. 

De CPMA Trade Show is bedoeld voor exposanten, die actief zijn op de AGF-markt in Canada, biedt een grote verscheidenheid aan netwerk- en educatieve mogelijkheden en trekt een breed publiek aan. De intieme opzet van deze vakbeurs creëert de ideale omgeving om zakelijke relaties op te bouwen in een ongedwongen sfeer. Schrijf u vandaag nog in. 

Produce Retailers Foodservice Operators kunnen profiteren van ons Trade Show-voucher door online in te schrijven.

Voor meer informatie:
Sue Lewis 
CPMA 
Tel: (+1) 613-226-4187 ext. 226 


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018