Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
24 - 26 april, Vancouver

93e editie CPMA-vakbeurs in aantallen

De jaarlijkse vakbeurs van de Canadian Produce Marketing Association (CPMA) zal van 24 tot 26 april gehouden worden in Vancouver, British Columbia. Hier volgt een overzicht van dit evenement in aantallen. 
 
512 - Het aantal expositieplaatsen (3 x 3 m) op de CPMA vakbeurs van dit jaar. Dit is een toename van 16% (ofwel 70 stands) sinds ons laatste bezoek aan Vancouver in 2014. 
 
285 - Het aantal deelnemende bedrijven op de drieënnegentigste editie van de CPMA Annual Convention & Trade Show in Vancouver. 
 
144 – Het aantal internationale exposanten op de beursvloer van de CPMA 2018.

125 – Het aantal Canadese exposanten, waaronder 65 uit British Columbia zelf. 
 
44 - Het aantal exposanten dat voor het eerst aanwezig is op de CPMA-vakbeurs. Alle nieuwe CPMA-leden, die exposeren, zullen een vloersticker voor hun stand hebben zodat zij welkom geheten kunnen worden door de aanwezigen.
 
47 – Het aantal bedrijven dat deelneemt aan de 'New Product Showcase'.
 
Hoewel de expositieplaatsen uitverkocht zijn, kan men zich nog wel inschrijven om deze dynamische vakbeurs bij te wonen. Ontmoet nieuwe exposanten en profiteer van de mogelijkheid om uw kennis te vergroten en verder te groeien op de Canadese markt. 

De CPMA Trade Show is bedoeld voor exposanten, die actief zijn op de AGF-markt in Canada, biedt een grote verscheidenheid aan netwerk- en educatieve mogelijkheden en trekt een breed publiek aan. De intieme opzet van deze vakbeurs creëert de ideale omgeving om zakelijke relaties op te bouwen in een ongedwongen sfeer. Schrijf u vandaag nog in. 

Produce Retailers Foodservice Operators kunnen profiteren van ons Trade Show-voucher door online in te schrijven.

Voor meer informatie:
Sue Lewis 
CPMA 
Tel: (+1) 613-226-4187 ext. 226 

Publicatiedatum: