Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Michiel F. van Ginkel, Algemeen directeur van ZON:

"Trots op tweede maal predicaat Best Workplace"

Jaarlijks doet Great Place to Work binnen 6000 organisaties onderzoek naar de werksfeer. De hoogst scorende organisaties worden onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Afgelopen dinsdag werd de lijst van 2018 bekend gemaakt. Koninklijke ZON heeft de 17e plaats op de lijst van Best Workplaces 2018 van Nederland behaald.

Sinds een aantal jaren stimuleert en faciliteert ZON nadrukkelijk en op diverse terreinen dat medewerkers zich 'Thuis bij ZON' voelen. 'Deelname aan het jaarlijkse Great Place to Work medewerkersonderzoek is voor ons een objectieve meetstok om te kijken in welke mate we daarin slagen. De resultaten in de afgelopen paar jaar geven aan dat we duidelijk op de goede weg zijn. Het feit dat we nu voor het tweede achtereenvolgende jaar het predicaat Best Workplace krijgen is natuurlijk iets waar we ontzettend trots op zijn', aldus Michiel F. van Ginkel, Algemeen directeur van ZON.

René Brouwers, directeur van Great Place to Work Nederland: Niet iedere organisatie behaalt de lijst in verband met strikte criteria. Het is een resultaat om trots op te zijn. Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Dat kunnen wij staven met 30 jaar onderzoek, want zo lang gebruiken we deze methodiek al. Wij zijn het enige onderzoek dat niet alleen vraagt naar de mening van de medewerkers, maar ook het beleid van de werkgevers meeweegt. Door die koppeling te maken krijgen organisaties inzicht in de effectiviteit van hun beleid. Het onderzoek is empirisch onderbouwd en praktisch toepasbaar."

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het onderzoek het grootste in zijn soort.

Voor meer informatie
ZON fruit & vegetables
Venrayseweg 104
5928RH Venlo
+31(0) 7732 39999
info@royalzon.com
www.royalzon.com

 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018