Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Succesvolle aftrap Freshride – tussenstand opbrengst € 25.081,00

Voeding en wieleranekdotes: het bleek een gouden combi op de Freshride Proloog avond van 22 maart. Ruim 70 man (en vrouw!) luisterden geboeid naar het passievolle betoog van huisarts Tamara den Weijer over de onderschatte rol van leefstijl in de gezondheidszorg. "We hebben als huisarts medicijnen gestudeerd maar we kunnen beter paprika's voorschrijven dan pillen".

Maarten Ducrot – oud profrenner en wieleranalist – vertelde over het belang van voeding in sport. Uiteraard doorspekt - en hierbij hevig afdwalend - met allerlei anekdotes uit zijn carričre als profrenner.

Bieden
Uitsmijter van de avond was de veiling ten bate van de Daniël den Hoed kliniek die op hilarische wijze geleid werd door Jelte van Kammen van Harvest House en Jacco Vooijs van LTO. Bieden en overbieden, eenmaal-andermaal-verkocht! Met een prachtig financieel resultaat: aan het einde van de avond was de tussenstand € 25.081,-

Bieden kan overigens nog steeds op 1 'kavel': de deelname van Jelte van Kammen aan de Freshride. Hij gaat sowieso de 101 km rijden maar als de biedingen de vijfduizend euro overschrijden, dan wordt het de XL afstand van 202 km! Bieden onder vermelding van je sponsorbedrag is mogelijk via eric.vanheijningen@combivliet.nl.

Voor meer informatie:
Freshriders
www.freshriders.nl
info@freshriders.nl


Publicatiedatum: 28-3-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: