Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vroeg en goed seizoen voor Egyptische druiven verwacht

Het ziet er naar uit dat Egyptische druiventelers een goed seizoen voor de boeg hebben. Dankzij de gunstige groeiomstandigheden zal de pluk naar verwachting eerder van start gaan dan voorgaande jaren. Hoewel het nog vroeg is, wordt er fruit van goede kwaliteit verwacht. 



"Half april zal het seizoen van Indiase druiven waarschijnlijk eindigen en dat zal zorgen voor een sterke vraag. Onze druiven zullen vanaf begin mei tot eind juni beschikbaar zijn," vertelt Kamal Reham van Mazeed produce. 

Mazeed produce teelt momenteel de druivenrassen: Early Sweet, Superior en Red Flame en geeft aan geen plannen te hebben om in de nabije toekomst nieuwe rassen te introduceren. 

"Er is wereldwijd veel vraag naar onze verse pitloze druiven dankzij hun premium kwaliteit en heerlijke, natuurlijke smaak. De druiven worden met veel toewijding en oog voor kwaliteit op onze eigen plantages geteeld, zodat wij onze klanten een uitmuntend product kunnen leveren. We zijn er trots op dat klanten, die druiven van ons merk kopen gegarandeerd zijn van fruit van hoge kwaliteit," vervolgt Kamal. 



Kamal vertelt dat het bedrijf interesse heeft om in de nabije toekomst de Chinese markt te betreden en het is dan ook van plan om dit najaar aan Asia Fruit Logistica deel te nemen om dit proces in gang te zetten.



Voor meer informatie:
Reham Kamal
Aidc Egypt
Tel: +202-26775012
Fax: +202-26775028
Email: export@aidcegypt.com
www.aidcegypt.com
www.facebook.com/MazeedProduce/
Publicatiedatum: