Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belangstelling voor palletboxen bij start seizoen fruittelers

Tholen - Op dit moment in het jaar staat de verwerking van de oogst nog niet hoog op het prioriteitenlijstje van een fruitteler. Toch vonden fruittelers de weg naar de nieuwe productielocatie van palletboxen om zich te laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Afgelopen zaterdag 24 maart was de open dag op de nieuwe fabriek van Schoeller Allibert in het Belgische Beringen. Fruittelers en relaties konden de productiehallen bezoeken, vragen stellen en natuurlijk ook gezellig een biertje drinken met elkaar. In de nieuwe fabriek worden big boxen gemaakt voor de fruitteelt en de industrie, waaronder de nieuwe AGF-box Maximus 1212, die, in vergelijking met de gangbare boxen, een groter volume heeft en vier pockets die appelen en peren beschermen tegen beschadigingen en kneuzingen.

Klik hier voor de fotoreportage

 

De feestelijke opening was ook een goede gelegenheid om de onderlinge relaties aan te halen. Meerdere bedrijven uit de sector waren met een stand aanwezig, waaronder Westtec Innovations, KWH Holland, Vereinigte Hagel, Calpa, JAveko, Fruit Security, Delphy en Agri-Com. Zij gaven aan tevreden te zijn over de aanloop van de fruittelers. De weersomstandigheden zijn vooralsnog gunstig voor de fruitteelt, het koude voorjaar veroorzaakte tot op heden nog geen problemen. "Maar zolang de maanden april en mei nog niet voorbij zijn loop je nog altijd het risico dat het nog op vorst kan uitkomen", besluit Robbert-Jan.

Klik hier voor de fotoreportage

Foto's door Daan Strum

Voor meer informatie:
Schoeller Allibert
Bruchterweg 88
77772 BJ Hardenberg
T: 0523-727026
info.hardenberg@schoellerallibert.com
www.schoellerallibert.com