Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Aldi wint fairtrade award

Aldi werd afgelopen week in Berlijn door organisatie TransFair met de eerste plaats bij de fairtrade awards bekroond in de categorie 'handel'. Dit voor haar engagement binnen de eerlijke handel. Bekroond werden het jarenlange engagement evenals de grote reikwijdte die de twee bedrijfsgroepen Aldi Süd en Aldi Nord fairtrade producten bieden.


Dr. Julia Adou (Aldi Süd, tweede van links) en Rayk Mende (Aldi Nord, tweede van rechts) nemen in Berlijn de fairtrade award in de categorie handel in ontvangst.

Eerlijke producten voor iedereen: Aldi Nord en Aldi Süd bieden samen in meer dan 4000 Duitse filialen fairtrade-gecertificeerde producten aan en zetten zich er zo voor in om miljoenen klanten eerlijke producten aan te bieden. En dat tegen een prijs die voor iedereen betaalbaar is.

Om bovendien aan de bekendheid van fairtrade bij te dragen communiceert Aldi regelmatig in haar folders, op haar websites en in de filialen over de eerlijke handel. Acties zoals de 'Faire Woche' of het 'Faire Frühstück' met proeverijen in de filialen vullen deze communicatie aan. "We zijn heel blij met de fairtrade award en zien de onderscheiding als verdere motivatie om door te gaan met ons engagement", zegt Rayk Mende, directeur Corporate Responsibility bij Aldi Nord.

Aldi is sinds 2010 licentienemer bij TransFair en zit zich sinds 2016 binnen verschillende fairtrade-projecten in voor betere arbeids- en milieuomstandigheden evenals voor de bevordering en ondersteuning van de fairtrade-standaard.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018