Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Veel aandacht voor verwerking, koeltechniek en verpakkingen

Fotoreportage Anuga Food Tec: internationaal en innovatief

Op de Anuga Food Tec 2018 in Keulen waren de toeleveranciers van de AGF-sector ook dit jaar weer in groten getale aanwezig. In totaal zeven hallen waren volledig gevuld met internationale standhouders, onder wie veel specialisten op het gebied van productverwerking, koelinstallaties en verpakkingsmachines. Naast vele Duitsers, Nederlanders en andere (West-)Europese bedrijven tekenden ook een aantal overzeese spelers present in het Keulse beursgebouw.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken


Tot de blikvangers op de goed bezochte beurs behoorden zonder meer enkele grote spelers, zoals Espera, Kronen GmbH en Schur Systems. Zij benutten de beurs stuk voor stuk om er een nieuw product in de spotlights te zetten. Zo introduceerde Espera Werke GmbH de ESPERANOVA ES-R, een hypermodern hightech apparaat voor de controle en etikettering van levensmiddelen. Hetzelfde gold voor Kronen GmbH dat de centrifugemachine K650 lanceerde, een eveneens zeer geavanceerd apparaat dat het snel en effectief drogen van salades en groentenproducten tijdens de verwerking mogelijk maakt. Hierdoor wordt de houdbaarheid en kwaliteit van het product aanzienlijk bevorderd.

Koeling en verpakking
Ook koeltechniek maakt momenteel een gestage ontwikkeling door, zo bleek maar weer eens tijdens de Anuga Food Tec. Zeker nu vele AGF-producten vrijwel jaarrond worden geleverd, is het leveren van gedegen, betrouwbare koelinstallaties een absolute groeimarkt. Onder meer de bedrijven Weber Cooling, Higel Kältetechnik, Aggreko en Frigotherm bieden hiervoor passende apparatuur, zowel tijdens het transport als in het magazijn dan wel in het winkelschap of de keuken.


Het team van Kronen GmbH: de gerenommeerde machineleverancier bestaat 40 jaar

Tot slot was er ook veel aandacht voor verpakkingen. Vele ontwikkelaars en grootleveranciers van verpakkingsmachines lieten de nieuwste snufjes op dit gebied zien. Onder meer trayseal systemen en efficiënte machine-installaties voor kleinschalige productverpakking passeerden de revue.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken


Publicatiedatum: 23-3-2018
Auteur: Hugo Huijbers
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: