Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuw zachtfruitpakstation voor FruitMasters

Aardbeien, blauwe bessen, frambozen, bramen, rode bessen en kersen zijn populairder dan ooit. Afgelopen jaren kende de afzet van zachtfruit bij FruitMasters dan ook een forse groei. Om in te spelen op deze groei en zachtfruit snel, efficiŽnt en dagvers te kunnen verpakken, introduceerde FruitMasters een vernieuwd zachtfruitpakstation. State of the art en uitgerust met de nieuwste technieken zoals nieuwe topseal lijnen, die de verpakkingen voorzien van een hersluitbare topseal. 

BRC, IFS broker, de milieunorm ISO14001 en de SMETA-norm voor goed werkgeverschap... Bij FruitMasters ligt de standaard hoog. Ook het vernieuwde zachtfruitpakstation voldoet daarom aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid. Met behulp van de modernste verpakkingslijnen en onder de beste condities worden de aardbeien, blauwe bessen, frambozen, bramen, rode bessen en kersen verpakt. 


Het nieuwe zachtfruitpakstation van FruitMasters

Hart voor de planeet
Minstens zo belangrijk als kwaliteit en voedselveiligheid is zorg voor het milieu. FruitMasters opereert met hart voor de planeet en haar bewoners. De topseal-verpakkingen passen uitstekend binnen die overtuiging. Ze zorgen namelijk niet alleen voor gebruiksgemak bij de consument en stapeltechniek voor de retail, maar ook voor minder verpakkingsmateriaal en dus minder belasting van het milieu. De hersluitbare topseal-verpakkingen van FruitMasters zijn geschikt voor het gehele assortiment zachtfruit. Nu al verpakt FruitMasters 80% van het zachtfruit in de vernieuwde hersluitbare topsealverpakkingen.

Voor meer informatie:
FruitMasters
Postbus 222 
4190 CE Geldermalsen 
T: +31(0)345-578800 
F: +31(0)345-578428

Publicatiedatum: 23-3-2018

  

Plaats een reactie:

U kunt niet (meer) reageren op dit artikel

 

 

Ander nieuws uit deze sector: