Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Lamberet verbreekt eigen omzetrecord

Het Franse Lamberet, marktleider in koel- en vriescarrosserieŽn, heeft in 2017 zijn eigen record verbroken met een omzet van 205 miljoen euro. In 2017 verkocht Lamberet 7300 koel- en vries≠carrosserieŽn, 4400 industriŽle voertuigen en 2900 bedrijfswagens. Met deze volumes is het Franse bedrijf marktleider in gekoelde carrosserieŽn in Europa. Nederland staat samen met Duitsland en Portugal op nummer drie wat betreft de invoer van Lamberet producten.Voor dit jaar verwacht Lamberet een omzetgroei van tien procent ten opzichte van 2017. Deze prognose is gebaseerd op het commerciŽle succes van de nieuwste innovaties die vorig jaar op de Solutrans show in Lyon zijn gepresenteerd.

Innovatie
De nieuwste innovatie van Lamberet is de zogenaamde Aerotails. Door deze oplossing worden trucks meer gestroomlijnd. Door de verminderde weerstand kan veel brandstof worden bespaard. De  Aerotails zijn in samenwerking met Renault-Trucks ontworpen.

Oplossingen op maat
Alle Lamberet-producten zijn volledig op maat te leveren. Denk hierbij aan PIEK-uitvoering en opleggers met rollenbanen in de vloer, voorzien van een ATP-FRC-certificaat. Carrosserie Elenbaas levert opleggers in multi-temp uitvoering met keuze uit verschillende dwars-, tussen-, en lengteschotten. Carrosserie Elenbaas is dealer in Nederland voor Lamberet.


Publicatiedatum: 22-3-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: