Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

In het zuiden van China

Mission Produce, Lantao en Pagoda openen tweede avocadorijperij China

Steve Barnard, directeur van Mission Produce, John Wang, directeur van Lantao en het Chinese avocadomerk Mr. Avocado en Qidong Zhu van de retailketen Pagoda hebben een overeenkomst ondertekend om een tweede avocadorijperij in het zuiden van China te openen. De officiële ondertekening vond plaats tijdens de PMA Fresh Connections in China, die deze week in Shenzhen gehouden werd. 

Twee jaar geleden starten de drie bedrijven met hun samenwerking op de Chinese markt met de opening van een eerste avocadorijperij in Shanghai. 


John Wang (Lantao), Steve Barnard (Mission Produce) en Qidong Zhu (Pagoda)

"We geloven in dit land en denken dat de mogelijkheden er enorm zijn," vertelt Steve Barnard. 

Zhu bedankte Mission Produce en Lantao vervolgens voor hun steun. "Na de opening van onze eerste rijperij in Shanghai merkten we dat de vraag vanuit Zuid-China sterk was. Deze nieuwe faciliteit zal ons de mogelijkheid bieden om deze regio te bedienen."


John Wang en Jade Shan, algemeen directeur van Mr Avocado

De rijperij zal naar verwachting in september geopend worden en de 2.800 Pagoda-winkels in China gaan beleveren, evenals Olé en andere retailers. De samenwerkende bedrijven zijn van plan om de komende vijf jaar nog een twaalftal avocadorijperijen in China te openen.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018