Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verse kruiden uit knijpverpakking

Vorig jaar bracht Rock Garden een verpakking verse kruiden en specerijen op de markt onder de naam Chef Shots. "Onlangs hebben we onze Chef Shots vernieuwd en er een knijpverpakking van gemaakt," vertelt Jeff Bruff van Rock Garden, een volledige dochteronderneming van Coosemans Worldwide. "Het is een verpakking voor eenmalig gebruik zodat er geen restjes overblijven," vervolgt Bruff. Het product is gericht op consumenten, die snel en eenvoudig een maaltijd willen bereiden en hier extra smaak aan toe willen voegen. Chef Shots zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder basilicum/walnoot, rozemarijn/knoflook/salie, koriander en Provençaalse kruiden.


Jeff Bruff van Rock Garden laat met trots de nieuwe Chef Shots zien

Optimaal formaat
De verpakking bevat 44 ml. "We hebben het product getest in onze testkeukens en dit blijkt de ideale hoeveelheid te zijn. Het is het meest optimale formaat om welk gerecht dan ook op smaak te brengen zonder dat er product overblijft," licht Bruff toe. De Chef Shots kunnen gebruikt voor onder andere pasta-, vlees- en vegetarische gerechten. 

"Consumenten zijn op zoek naar producten die verantwoord en snel te bereiden zijn zonder dat er restjes overblijven. Ik denk dat we er uitstekend in geslaagd zijn om hieraan tegemoet te komen," vertelt Bruff. Rock Garden werkt de komende 90 tot 120 dagen met haar retailpartners aan de verkrijgbaarheid van het product. Zodra het product in de winkel beschikbaar is, zal het bij de verse kruiden te vinden zijn. 


De knijpzakjes van Chef Shots

Bio-gecertificeerd
"Aanvankelijk zal het product alleen conventioneel op de markt komen maar we werken aan een 100% bio-gecertificeerd product," vervolgt Bruff. Rock Garden levert momenteel zowel conventionele als biologische verse gesneden kruiden aan de retail en groothandel. 

Contact: 
Jeff Bruff
Rock Garden
Tel: (+1) 305-477-8833
Publicatiedatum: