Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

flexibele deur in rijpkamer van BG Door

Delegatie Global Berry Congress bezoekt LBP

Tijdens het driedaagse Global Berry Congress, dat begin deze week in Rotterdam werd gehouden, staat traditioneel op de derde dag een delegatietoer op de agenda. Daar is zo veel belangstelling voor dat de organisatie inmiddels een aantal toeren organiseert uiteenlopend van een bezoek aan de Haven van Antwerpen tot een bezoek aan de Universiteit van Wageningen en bijvoorbeeld een rondleiding bij LBP.

Een groep van meer dan dertig bedrijven vanuit de gehele wereld en allemaal betrokken bij de internationale handel van bessen werd door LBP ontvangen met een presentatie en een rondleiding. In twee groepen werd een bezoek gebracht aan de koelcellen en de rijpfaciliteiten maar ook werd er rondgekeken op de verpakafdeling waar diverse verpakkingslijnen beschikbaar zijn voor het verpakken van, onder meer, bessen.

Zo kreeg de groep ook de flexibele deur te zien die BG Door als pilot in één van de acht rijpkamers heeft geïnstalleerd. "BG Door is daar specialist in en doordat deze deur zichzelf oprolt, win je veel ruimte ten opzichte van de standaard-deuren van de rijpkamers. We zijn er dan ook dik tevreden over", vertelt commercieel manager Anton Filippo.Het gemengde gezelschap met gasten uit Rusland, het Midden Oosten, Maleisië, Zuid Afrika, Servië, Roemenië, Polen, Oekraïne, Duitsland en België maar ook uit Nederland kregen daarbij uitgebreid uitleg over de mogelijkheden die LBP als logistiek dienstverlener te bieden heeft,

Na een kleine 2 uur vertrok de bus met gasten naar het volgende onderdeel van de delegatietrip in Pijnacker. Een mooie gelegenheid voor LBP Rotterdam BV om de bessenwereld, die LBP en haar faciliteiten nog niet kende kennis te laten nemen van alle mogelijkheden die het te bieden heeft.

Voor meer informatie:
Anton Filippo
LBP Rotterdam
Honderdland 50
2676 LS - Maasdijk
Tel: 0031-174-530545
afi@lbp.net
www.lbp.net


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018