Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Groente- en fruitspecialist laat zich coachen

De V's van groente- en fruitspeciaalzaak Vaneman

Tholen - Nog meer focus op maaltijden, jongeren aanspreken en modernisering, met deze ingrediënten hebben de jonge ondernemers Robin Vaneman en Janine Vonk hun zaak én strategie geüpdatet. Vandaag openen ze hun vernieuwde groenten- en fruit speciaalzaak in winkelcentrum de Herenhof, Alphen aan de Rijn. Robin en Janine zijn ambitieus. De jonge ondernemers willen Alphen niet alleen voorzien van de verste groente en fruit, het maaltijd- en saladeassortiment in de winkel in ook flink uitgebreid.


Robin en Janine in hun nieuwe zaak

Voelen
Coaching en begeleiding was in handen van Marit Nieboer, marketingcoach. "Ik droomde vroeger van een eigen groente- en fruitwinkel, dus dat is nu heel dichtbij gekomen." De carrière van Marit liep anders maar als sparring partner kan ze spiegelen en meedenken met de twee ondernemers. Ze dacht mee bij de inrichting die vooral het jongere publiek moest aanspreken. "Daarom hebben we gekozen voor een industriële, modernere en strakke look en feel. Authenticiteit is ook een belangrijk element. Robin komt echt uit een familie van groentemannen. Janine's familie heeft een achtergrond in de vollegrondsteelt. We willen dat op diverse manieren uitstralen. Via het vernieuwde logo waarin de V's - Vers, Vitamine, Voorsprong - Van Vaneman centraal staan. In de winkel komen ook foto's te hangen met Robin en Janine bij telers, daarmee willen we de oorsprong van de producten nog meer benadrukken. Ieder product in de winkel heeft een verhaal dat Robin en Janine willen vertellen. Het is ook mogelijk om Robin en Janine van dichtbij blijven via Facebook te volgen. Ik heb een aantal Facebooktrainingen verzorgt. Het is de bedoeling dat klanten en volgers de V's van Vaneman echt gaan voelen."Stamppot gestampt met aardappels van opa
Robin vertelt: "We willen met onze nieuwe winkel inspelen op de gezonde trend. Veel mensen willen gezonder eten en daarbij worden groenten en fruit steeds belangrijker. Omdat niet iedereen altijd de tijd en zin heeft om de keuken in te gaan voor een gezonde maaltijd, helpen wij graag een handje." Janine verteld: "We hebben nu een mooi assortiment van verschillende maaltijden. De stamppotten, gestampt met aardappels geteeld door mijn oom en opa, zijn onze specialiteit. Daarnaast zijn er ook diverse salades, zoals bijv. de oude vertrouwde waldorf en aardappelsalade, maar ook nieuwe salades en maaltijdsalades."Vers, Vitamine, Voorsprong
Zoals Marit al vertelde draait het om de V's van Vaneman: Vers, Vitamine en (V)oorsprong. Robin verteld: 'Versheid van onze producten hebben wij hoog in het vaandel staan, vers van het land. Daarbij zitten onze producten bomvol vitamine. Voorsprong omdat we het belangrijk vinden om telkens te blijven vernieuwen voor onze klanten en voor onszelf en oorsprong is de knipoog naar de authenticiteit van onze groente en fruit. Er zit een verhaal achter onze producten. Zo hebben wij de lekkerste Lambada aardbeien. Het is een uitzonderlijk zoete aardbei met een geweldige smaak, behalve de onderscheidende smaak is de Lambada aardbei zachter dan vele andere rode aardbeien. Een ander bijzonder product zijn de bloedsinaasappels die gegroeid zijn op de grond aan de voet van de Etna vulkaan.
Robin en Janine hun groente en fruit direct bij de telers en werken ze samen met Postuma AGF.


Voorbeeld van foto van Robin en Janine bij de teler (Beekers Berries)

Een échte versbeleving
In de nieuwe winkel is er veel ruimte gemaakt voor een saladevitrine en de verse maaltijden. Daarnaast kunt u vanuit de winkel een blik werpen in de open keuken, waar de maaltijden worden klaargemaakt. Ook kunt u er terecht voor voorgesneden groenten en fruit. Centraal staat de vers beleving. Robin en Janine hebben er samen met hun team erg veel zin om Alphen aan den Rijn en omstreken te voorzien van vers en vitamine.


Het nieuwe logo

'Wij zijn klaar voor de toekomst' 24 maart officiële opening

De nieuwe winkel is vanaf woensdag 21 maart weer open. Op zaterdag 24 maart om 11 uur wordt de winkel officieel geopend, dan wordt er geproost met natuurlijk een gezonde smoothy. De hele dag is het mogelijk om maaltijden en salades te komen proeven in de winkel en zijn er verschillende openingsaanbiedingen.

Voor meer informatie
Robin Vaneman Uw groente- en fruitspecialist
Herenhof 36
T: 0172-420161
rvanemangroenteenfruit@gmail.com
@Robin Vaneman Uw groente- en fruitspecialist

Puur Mart
Marit Nieboer
Klapwijk
T: 06-83598445
info@puurmart.nl
www.puurmart.nlPublicatiedatum :
Author:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018