Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"Bediening Elisa's Groenten en Fruit "top zonder less"

In het Belgische Pollinkhove staat al een jaar lang een opvallend reclamebord: topless bediening. "Een grapje van de vrienden voor ons huwelijk", vertellen Elisa Masschelein (25) en haar man Jelle Blauwblomme (26) aan Het Nieuwsblad. "Dat opschrift staat er al een tijdje. We zijn vorig jaar op 27 mei getrouwd en vrienden van ons hebben die tekst geschilderd. Als je goed kijkt, staat onze trouwdatum erboven. Maar die is al grotendeels verdwenen."


Foto van Koen Van Colen
 
Het ziet er niet naar uit dat de tekst binnenkort verdwijnt. "Ik heb er helemaal geen problemen mee. Ik word er regelmatig over aangesproken. Sommige klanten klagen al lachend dat ze het jammer vinden niet effectief topless te worden bediend. Dan antwoord ik dat het te koud is, of mijn bediening is top, zonder less. Maar misschien zijn er ook wel die niet durven binnen te komen als ze die tekst lezen, al zullen dat er wel niet veel zijn."Elisa Masschelein en haar man Jelle Blauwblommem, foto Koen Van Colen

Het opvallende "topless-uithangbord" is niet de enige reclame die de vrienden hebben gemaakt. "Op de serres waarin we aardbeien telen, stond geschreven gratis aambeien. Dat hebben we intussen verwijderd."

Bron: Het Nieuwsblad

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018