Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse groentensnijder lanceert nieuwe salades

Het Amerikaanse Fresh Express heeft het assortiment van zijn saladepakketten onder het merk Chopped Kit vernieuwd. De pakketten bevatten een combinatie van bladgroentes, dressings, toppings en andere ingrediënten. De nieuwe pakketten zijn ontwikkeld aan de hand van gesprekken met consumenten, waarbij werd gelet op wat zij het belangrijkst vinden wat betreft smaak en eetervaring. De consumenten gaven aan belang te hechten aan kleiner gesneden bladgroente, meer dressing en meer smaak. Na maanden aan ontwikkeling om ervoor te zorgen dat de nieuwe versies van de mixpakketten goed in smaak zouden vallen, zijn de nieuwe Chopped Kit-pakketten eindelijk beschikbaar voor de consument.



Het bedrijf omschrijft de nieuwe pakketten als volgt:
  • Asian: Dit pakket bevat als dressing vinaigrette op basis van sesamzaad, sojasaus en gember in combinatie met noedels, kool, bladsla en stukjes amandel. De hoeveelheid dressing is groter gemaakt, zodat de volledige inhoud met de dressing in aanraking is gekomen.
  • Sweet Kale: Dit pakket bevat nu meer boerenkool in combinatie met geroosterde pompoenzaden, gezoete en gedroogde veenbessen en een dressing op basis van maanzaad en Griekse yoghurt.
  • Sunflower Crisp: Dit pakket bevat kleiner gesneden Romeinse sla in combinatie met grotere stukjes kool en meer Italiaanse kaas. Ook bevat de verpakking meer vinaigrette op basis van uien en citrus, waarbij de smaak duidelijker citroen en sinaasappel bevat.
  • BBQ Ranch: Een combinatie van nitriet vrije bacon, gedroogde suikermaïs en meer BBQ-dressing, samen met kool en boerenkool.
  • Bacon & Bleu: Een combinatie van of bacon en blauwe kaas met dressing op basis van botermelk en stukjes Romeinse sla en kool.
  • Southwest: Grotere stukjes kool en kleinere stukjes Romeinse sla in combinatie met een pittige dressing op basis van jalapeño's en Griekse yoghurt.
  • Chipotle Cheddar: Transvet-vrije tortilla chips samen met een pittige chipotle-dressing, pepers en kruiden in combinatie met Romeinse sla en kool.
"Het is ons doel om producten te ontwikkelen waar onze klanten gek op zijn. We zijn dan ook erg enthousiast over hoe we onze Chopped Kits opnieuw hebben uitgevonden. Op deze manier kunnen we consumenten geven waar ze naar zoeken op het gebied van verse, handige en smakelijke salades," zegt Michael Golderman van Fresh Express. "We gebruiken nieuwe ingrediënten, hebben de hoeveelheid dressing verhoogd en hebben elke variant getest om de versheid en kwaliteit te garanderen. Hierdoor kunnen consumenten er zeker van zijn dat elke hap Fresh Express een prettige ervaring gaat zijn."

De Chopped Kits van Fresh Express zijn bij retailers in heel de VS verkrijgbaar met een adviesprijs van $3,69 (€3,00). 

Voor meer informatie:
Aura Lo
Tel: +1 (415) 984-6168
Publicatiedatum: