Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Fruit Group AG lanceert uniek product vanuit Colombia

Snackrepen van 100% vers fruit

Het Zwitserse Fruit Group AG wil fruitrepen zonder toevoegingen naar de Europese markt brengen. In samenwerking met Colombiaanse producent Prime Foods zijn hun snackrepen gelanceerd in vier verschillende smaken in drie taalregio's. De eerste leveringen zullen half april in de verkoop gaan in Europa, volgens Bianca Hinrichs, managing director van Fruit Group AG.


Puur fruit 
De snackrepen worden verkocht onder het merk PuraFruta en worden in vier varianten aangeboden. Naast de enkelvoudige smaken van mango, baby bananen en ananas wordt er ook een fruitmix verkocht met mango, baby bananen, ananas en physalis met elk een kwart van de bestanddelen. De repen worden gemaakt van puur fruit en bevatten geen smaakstoffen, geen genetisch aangepaste gewassen, geen transvetten of emulgatoren, geen toegevoegde suikers en geen additieven. Aanvullend zijn deze producten compleet veganistisch, gluten-vrij en worden ze gecertificeerd koosjer geproduceerd. Om de volledige Europese markt te bereiken, is de verpakking uitgevoerd in het Duits, Engels en Frans. "De tekeningen op de verpakking zijn ontdekt als muurschilderingen in grotten in de Andes en tonen de oorspronkelijke flora van het gebied. We geloven dat dit heel goed aansluit op de Europese markt," aldus Hinrichs. 


Verkoopdirecteur Francisco Suarez van Prime Foods SAS en Bianca Hinrichs van Fruit Group AG

Kleine telers
Fruit Group AG is een zusterbedrijf van het Zwitserse Frutco AG en beheert tevens de online webshop Hibashop, waar producten van PuraFruta verkocht zullen worden. Met een hoofdkantoor in Botota, Colombia, is Prime Foods al meer dan 15 jaar betrokken in de productie en verkoop van voedzame en volledig natuurlijke fruitproducten. Het fruit is afkomstig uit de lokale teelt en Prime Foods geeft technische ondersteuning en advies aan kleine telers, maar ook aan de lokale gemeenschappen en dorpen. Een belangrijk deel van de omzet gaat terug naar deze kleine telers en hun families. 


Voor meer informatie:

Fruit Group AG
Management: Bianca Hinrichs
Rathausgasse 5
5400 Baden, Schweiz
Instagram: @hibashop.ch

Prime Foods S.A.S.
Sales Manager: Francisco Suarez
Tel: (+57) 1 - 626-0129 
Fax: (+57) 1 - 626-0130 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018