Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

partners van het eerste uur

RPO richt IT-landschap nieuw kantoor Smets Food Trading en RPfreshline in

In nog geen vijf jaar tijd is Smets Food Trading gegroeid van een nieuwe speler op de markt naar een volwaardig en innovatief AGF bedrijf. Vanaf het eerste uur is RPO als ICT partner betrokken geweest bij de realisatie van de ambitieuze plannen van Peter Smets. RPO automatiseert het hart van het bedrijf en stroomlijnt de bedrijfsprocessen. Ontzorging waardoor Peter Smets zich kon richten op de kerntaken en zijn zakelijke ambities kon verwezenlijken, zij ervaren hierdoor meer inzicht in de processen en een optimalisatie van het klantcontact. 


In 2016 werd het kantoor uitgebreid met het bedrijf RPfreshline. Met dit bedrijf, opgericht door Peter Smets en René Kraaijeveld, worden Russische bedrijven bevoorraad met AGF. Smets Food Trading en RPfreshline profiteren onder andere van een uitgekiend transportproces, waarbij zij eenvoudig en snel alle commissionairsactiviteiten registreren in een speciaal voor hen ontwikkelde orderoverzicht module.


Recentelijk zijn Smets Food Trading en RPfreshline verhuisd naar een mooi modern kantoor waar iedereen de beschikking heeft over een virtuele werkplek. RPO heeft het hele IT landschap opnieuw mogen inrichten: een compleet nieuwe ICT kantooromgeving op basis van VmWare en Microsoft producten. De werkplekken en servers draaien nu virtueel waardoor restoretijden bij calamiteiten worden geminimaliseerd. Hierdoor komen de doorlopende verkoopacties niet stil te liggen. 

Voor meer informatie:RPO ICT Solutions
Werner Kastelein/ Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen 
E: sales@rpo.nl 
T: 078-681 86 88
www.rpo.nlPublicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018