Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Manager Quality & Foodsafety

Jacques Wolbert stapt over naar Co÷peratie DOOR

Co÷peratie DOOR heeft Jacques Wolbert aangetrokken als manager Quality & Foodsafety. De merken van DOOR - Green Diamonds, Paprico, Prominent, Purple Pride en SweetPoint - zetten hiermee naar eigen zeggen een vervolgstap om met de grootst mogelijke zorg voor mens en milieu te telen en dit te borgen voor de klanten.  
 
Excellence Center
Jacques Wolbert versterkt per 7 mei het Excellence Centre van DOOR met zijn brede kennis en ervaring op het gebied van milieu, kwaliteitszorg en certificering. Co÷peratie DOOR heeft als ambitie duurzame groei te realiseren met drie pijlers: groei in aanbod, verdere verduurzaming van de teelt en versterken van de marktpositie van de merken. Om deze ambitie te realiseren ondersteunt een Excellence Centre de leden en bedrijfsonderdelen op het gebied van financiŰn, ICT, kwaliteit, voedselveiligheid, HRM, business development en keten- en informatiemanagement.
 
Wolbert heeft ruim 22 jaar binnen de MPS-Groep gewerkt, waarvan de laatste 8 jaar als directeur MPS-ECAS. De MPS-Groep ontwikkelt en beheert certificaten op het gebied van duurzaamheid en milieu in de tuinbouw. MPS-ECAS voert als zelfstandige en onafhankelijke organisatie de certificering uit. 

Voor meer informatie:
Co÷peratie DOOR U.A.
www.cooperatiedoor.nl
info@doorpartners.nl

Publicatiedatum: 19-3-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: