Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verkoper Laurens Snijders in dienst Berrybrothers getreden

"Dit jaar eerste aanplant witte en zwarte bessen"

Het Nederlandse zachtfruit seizoen staat voor de deur. "We zijn er helemaal klaar voor. Op gebied van innovatie vindt dit jaar de eerste aanplant van witte- en zwarte bessen plaats. De eerste oogst is in juli 2019 en naar verwachting kunnen we deze tot en met kerst aanbieden. Hiermee wordt het assortiment dat Berrybrothers te bieden heeft verder uitgebreid. Daardoor kunnen we met trots zeggen dat we een echte bessenspecialist zijn", vertelt Nijs van Zuilen.



Ook zijn er nieuwe ontwikkelingen met een nieuwe teeltlocatie om het Nederlands seizoen te verlengen. "Deze locatie hebben we in 2016/2017 ingericht voor de teelt van frambozen en blauwe bessen. Dit jaar hebben wij voor het eerst een vervroegde teelt van frambozen uit de kas, waar we medio mei de eerste oogst kunnen verwachten. Tevens trappen we dan ook het rode bessen seizoen af in de verwarmde kas", vertelt Nijs

Ook op kantoor is alles gereed voor de aftrap van het nieuwe seizoen. Zo is vanaf maart bij Berrybrothers een nieuwe medewerker gestart. Zijn naam is Laurens Snijders en hij zal Nijs gaan ondersteunen in de verkoop van zachtfruit. "Laurens heeft veel ervaring in de keten van zachtfruit. Hij is zowel werkzaam geweest als teler in handelsbedrijven als ook in de retail. We wensen Laurens veel succes binnen Berrybrothers", zegt Nijs.


Voor meer informatie:
Berrybrothers
Nijs van Zuilen
Nijken 18
6088 NR Roggel NL
Mobiel: 0031-646708453
Kantoor: 0031-475496214
n.vanzuilen@berrybrothers.nl
Nieuwe website: www.berrybrothers.nl


Publicatiedatum: