Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Levarht partner van Tomatoworld

Stichting Tomatoworld verwelkomt service provider en teler in groenten, fruit  Levarht (uit De Kwakel) als 27e partner. Levarht werkt al meer dan 80 jaar samen met telers, retailers en andere ketenpartners. Het partnership met Stichting Tomatoworld is daarop nu een aanvulling.


Foto: Martijn Bouman (Levarht) Miranda van den Ende (Tomatoworld) en Claas van Os (Levarht)

De rol van Levarht in de reis van zaad naar consument is naar eigen zeggen die van verbinder. Door partijen in de keten samen te brengen, kunnen hun partners elkaar inspireren, elkaar ondersteunen en zich focussen op waar ze goed in zijn. Zo ontstaat er synergie. Levarht legt de verbinding tussen gewasveredelaars en telers aan de ene kant en retailers en consumenten aan de andere kant.

De visie van Levarht om de wereld van verse groenten en fruit te voorzien en goed voor onze planeet waar we van leven te zorgen, sluit volgens Tomatoworld feilloos aan bij de visie van Stichting. Met het partnerschap wil Levarht een actieve bijdrage leveren aan de wereldvoedseluitdaging, waar de nieuwe tentoonstelling van Tomatoworld uiting aan geeft.

Voor meer informatie:
Tomatoworld
www.tomatoworld.nlLevarht
www.levarht.com

Publicatiedatum: 16-3-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: