Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Volledige vegetarische catering op VEG.

Natuurlijk krijgen groente en fruit een glansrol in de catering op VEG. De full service cateraar met Rotterdamse roots, Ma Guise Catering, is gevraagd dit in te vullen. "Ze gaan volledig vegetarisch cateren. Op geheel eigen wijze, want dat is wat 'Ma guise' betekent in het Frans. Stoer eten en drinken met een twist met een speelse en eigenwijze styling. Het leuke is dat de koks ook aan de slag gaan met de producten van de deelnemers. Uiteraard is alles vers: de garnituren kunnen de gasten zelfs ter plekke plukken. Kortom: alle zintuigen worden geprikkeld", aldus VEG.

"Groenten en fruit zijn prachtige producten, die belangrijk zijn voor de samenleving. Ik ben diep onder de indruk wat de branche voor elkaar weet te krijgen met zulke veeleisende klanten en producten die het nodige vragen wat betreft logistiek, voedselveiligheid en verpakking. Ik kan me geen mooiere productgroep voorstellen", zegt directeur GroentenFruit Huis Gert Mulder. Lees hier de motivatie om VEG. te steunen.

VEG. komt steeds dichterbij. Op het nieuwe event van en voor AGF professionals, met een focus op gespecialiseerde kanalen zoals de groentespecialist, lokale retailer, foodservice en 'influencers' staat alles in het teken van 'product leadership'. Er is veel aandacht voor de verhalen achter de producten en merken. Twee dagen lang biedt VEG. een mix van demonstraties, workshops, mini-seminars en stands in de Onderzeebootloods. 70% van de standlocaties is vastgelegd, geïnteresseerde deelnemers kunnen zich hier aanmelden.
 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018