Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Harvista-technologie nu ook beschikbaar voor kersen

AgroFresh, leverancier van vershoudoplossingen, heeft bekend gemaakt dat haar Harvista-technologie nu ook toegepast kan worden tijdens de bloeiperiode van kersen. Deze bewezen technologie verruimt de oogstperiode van appelen met wel 21 dagen en is nu ook beschikbaar voor kersen, zodat telers hun opbrengsten en inkomsten kunnen verhogen. 

"Onze Harvista-technologie heeft al jarenlang bewezen de kwaliteit en waarde van appelen te verhogen. Daarnaast biedt het extra voordelen zoals de mogelijkheid om beter in te spelen op weersomstandigheden en een hogere arbeidsproductiviteit," vertelt Darrell Riddle van AgroFresh. 

Wanneer Harvista toegepast wordt op kersenbloesem wordt de negatieve invloed van ethyleen onderbroken zodat meer bloemen zich tot vruchten ontwikkelen. Op deze manier wordt het opbrengstpotentieel vergroot en dat zorgt weer voor hogere inkomsten. Telers laten weten dat twee toepassingen van Harvista, bij 10% en 50% van de volle bloei, een aanzienlijk effect op de oogst hebben. Telers die Harvista ook al gebruiken in hun appelboomgaarden kunnen hun bestaande sproei-sets gebruiken.

Bezoek www.agrofresh.com voor meer informatie

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018