Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ook werkplaats Rijnsburg sluit in de loop van het jaar

Scania sluit dealervestiging in Hazeldonk

Scania gaat de activiteiten van de vestiging Scania Hazeldonk verplaatsen naar de vestigingen Roosendaal, Oosterhout, Tilburg en Wijnegem (B). Volgens planning zullen de poorten van Hazeldonk per 1 april a.s. sluiten. Alle huidige medewerkers van de vestiging Scania Hazeldonk zullen met hun werkzaamheden meeverhuizen naar één van de omliggende vestigingen. Van gedwongen ontslagen zal geen sprake zijn. Uiteraard zal de overdracht in nauw overleg met de klanten plaatsvinden.

Daarnaast zal de werkplaats Scania Rijnsburg in de loop van het jaar op de huidige locatie de poorten sluiten en in het nabijgelegen Sassenheim de activiteiten voortzetten. Scania Sassenheim zal op een nieuwe en goed bereikbare locatie de professionele vervoerder nog beter van dienst kunnen zijn dan thans in Rijnsburg het geval is. Scania Sassenheim zal worden gevestigd in een bestaande locatie op een perceel van 5.200 m2. Het hierop aanwezige pand, met een oppervlakte van zo'n 1.000 m2, zal tot een moderne en duurzame werkplaats met vier doorrij poorten worden omgebouwd. Alle medewerkers van Scania Rijnsburg zullen naar Scania Sassenheim meeverhuizen.
Publicatiedatum: