Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Groenten in hoofdrol op Expo West

Tijdens de Natural Products Expo West in Anaheim beleefden diverse gezonde en gemakkelijke snacks, bedoeld om Amerikanen in de richting van een gezondere levensstijl te wijzen, hun debuut. 

Het bedrijf Bare Snacks presenteerde bijvoorbeeld krokant gebakken bieten, zoete aardappelen en wortelen. Deze lijn groentensnacks bestaat uit zes varianten, waaronder wortel met zeezout, biet met zout en azijn en zoete aardappel met barbecuesmaak. Bare Snacks speelt hiermee in op het snelgroeiende segment van groentenchips als verantwoord en natuurlijk snack-alternatief.Groenten werden op Expo West echter ook in andere handzame snackformats gepresenteerd, zoals door Rhythm Superfoods uit Texas dat gedroogde biologische wortelsticks met onder andere zeezout ontwikkelde. Het bedrijf biedt daarnaast ook een assortiment bieten- en boerenkool chips aan. 

Gaea Noord-Amerika komt met een lijn houdbare groentensnacks in hersluitbare stazakken in de smaken wortel, bloemkool en augurk. 

Ook Phyter Bars beleefden hun première. Deze snackrepen, gemaakt van bio-AGF en kokossuiker, zijn verkrijgbaar in de smaken biet, cacao, cranberry, aardbei, zoete aardappel, kokos, pompoen en pindakaas. Later dit jaar zullen er ook nog een boerenkool- en appelvariant aan deze lijn toegevoegd worden. 

Het Californische Zupa Noma brengt een lijn Veggie Shots uit in de smaken wortel-gember-kurkuma, boerenkool-komkommer-jalapeño en tomaat-azijn-komkommer. De 'shots', die per 59 ml verpakt zijn, zitten boordevol voedingsstoffen. 
Foodbusinessnews.net  meldt bovendien dat er ook een aantal nieuwe avocadosnacks op de markt verschijnen, waaronder de avocadochips van AvoLov in de smaken zeezout, chili-lime, cheddar en sriracha. De producten worden bereid met Hass avocado's. 
Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018