Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Circular Food Award 2018 Inschrijving geopend

Met een wereldbevolking die in 2050 naar schatting uit 9,5 miljard mensen bestaat, neemt de vraag naar goederen in alle delen van de wereld snel toe. Met het huidige consumptiepatroon komen de grenzen van wat de planeet aankan in zicht. De transitie naar een circulaire economie is dan ook cruciaal. Maar het upcyclen van grondstoffen en reststromen staat nog in de kinderschoenen. Ook voor onze voedselvoorziening. Er zijn inspirerende en schaalbare initiatieven nodig om de circulaire economie te versnellen.

De Abn Amro Circular Food Award is een vakprijs die wordt uitgereikt tijdens het Foodservice Instituut Nederland Zomercongres op 27 juni 2018. Voor deze prijs zijn ze op zoek naar bedrijven in de foodservice, foodretail en productie die succesvol de circulaire economie versnellen.

De winnaars krijgen een podium ten overstaan van vijfhonderd vakgenoten in de foodsector en mogen hun verhaal vertellen in het vakblad Foodstrategy en op de Abn Amro Insights pagina. Bovendien biedt ABN AMRO de winnaars de mogelijkheid om in Abn Amro's circulaire paviljoen Circl een grootschalig eigen event te organiseren. Bijvoorbeeld met afnemers, personeel of leveranciers.

Bron: Abn Amro

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018