Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Multipond toont innovaties op Empack en Anuga Foodtec

Multihead gekoppeld aan nieuwe robottechnologie

Multipond heeft met de MP16-3800-2500-J multihead weger een oplossing ontwikkeld voor de fresh food industrie. De Multipond is uitgevoerd met het gepatenteerde Fresh Food profiel, zodat plakkerige producten optimaal verwerkt kunnen worden. De amplitude van de doseergootjes is aanzienlijk verhoogd, zodat moeilijke producten beter getransporteerd kunnen worden. De Multipond is tevens uitgevoerd met het gepatenteerde Argus 3D-camerasysteem. 


De Multipond is uitgevoerd met een Fresh Food profiel om plakkerige producten te verwerken

De twee camera's en 3D software maken een voortdurende diagnose van de productstroom boven op de Multipond. Eventuele productophopingen of "gaten" in de belegging op de Multipond worden vroeg herkend en op basis hiervan corrigeert de Multipond -software automatisch de productstromen. Dit is met name voor moeilijke producten een ontwikkeling die leidt tot een hogere performance met meer uptime in de verpakkingslijn! Tevens regelt het systeem zichzelf in waardoor geen specialisten nodig zijn om de Multipond te bedienen.   

Deze Multipond J-generatie weger is gebouwd naar de hoogste hygiŽne maatstaven, conform USDA en EHEDG richtlijnen en is daardoor optimaal te reinigen en bovendien IP69 waterdicht. 

Nieuw Multipond Pick and Place system
Multipond heeft haar multihead gekoppeld aan de nieuwe robottechnologie in haar nieuwste overgavesysteem.  Multipond heeft een overgave systeem voor tray topseal lijnen een robotsysteem met 6 assen geÔntegreerd. Dit robotsysteem haalt vier nauwkeurig afgewogen porties vanuit de Multipond weegautomaat en plaatst die porties georiŽnteerd in vier trays. Dit is met name voor producten die langwerpig zijn een ideale oplossing. Het overgave systeem is conform de Multipond J-generatie gebouwd, naar de hoogste hygiŽnemaatstaven, conform USDA en EHEDG richtlijnen.  Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige reiniging. De machine is volledig IP67 waterdicht. En optioneel zelfs  zelfreinigend leverbaar. Optioneel kan het overgave systeem ook worden geleverd met een geÔntegreerde 3D Argus camera om de product- en traypositie op elkaar af te stemmen.  


De 3D Argus camera stemt product- en traypositie op elkaar af- Anuga FoodTec Messe Keulen, 20.03 - 23.03 Hal 7.1 StandC88/D89  
- Empack Jaarbeurs Utrecht, 10.04 Ė 12.04 Hal 1 Stand B108 

Voor meer informatie:
Multipond
Boven Zijde 10
5626 EB Eindhoven
+31(0)40 2628 290

Publicatiedatum: 9-3-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: