Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Alberts Smoothie Station wint award voor Best technology innovation

Alberts Smoothie Station wint prijs voor de Best technology innovation op World Food Innovation Awards in Londen. Alberts Smoothie Station is een smoothie-automaat die in minder dan 90 seconden een gezonde, verse smoothie maakt. De automaat is gevuld met verse ingrediŽnten zoals groenten, fruit en mineraalwater. Consumenten kunnen naar wens een smoothie samenstellen.

Alberts Smoothie Station maakt binnen 90 seconden een verse smoothie

Alberts Smoothie Station was ook genomineerd voor de Innovation award op de Fruit Logistica in Berlijn afgelopen februari, maar heeft zich destijds teruggetrokken. Alberts had een persbericht uitgestuurd waarop het leek dat zij de prijs al gewonnen hadden terwijl er nog geen winnaar was gekozen. Uit respect voor de integriteit van Fruit Logistica heeft Alberts zich teruggetrokken.

De World Food Innovation Awards worden jaarlijks uitgereikt door FoodBev om innovatie in de voedingsindustrie te stimuleren. De wedstrijd heeft 20 categorieŽn, waaronder Best ingredient, Best childeren's product. Zes finalisten streden voor de Beste technology innovation award. Een panel, bestaande uit experts uit alle takken van de voedingsmiddelenindustrie, heeft Alberts als winnaar gekozen.

Bron: FoodBev

Publicatiedatum: 8-3-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: