Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Aankondiging informatiebijeenkomsten

Start GS1 Programma DatakwaliTijd 2.0 in AGF

Na een intensieve periode van voorbereiding door GS1, betrokken AGF-bedrijven en Frug I Com gaat op 3 april 2018 het GS1 programma DatakwaliTijd 2.0 voor de AGF-sector definitief van start. U bent van harte uitgenodigd om aan één van de informatiebijeenkomsten hierover deel te nemen.

Aan de slag!
Voor retailers is het beschikken over correcte artikelgegevens van groot belang. De (online) consument wil steeds meer kunnen vertrouwen op (digitale) etiketinformatie en in de AGF afzetketen is optimalisatie van de logistiek van steeds groter belang. De impact hiervan op de AGF sector is erg groot, omdat van zo'n 20% van onze handel de exacte artikelgegevens pas op het allerlaatste moment bekend zijn. Met het DatakwaliTijd 2.0 programma van GS1, in samenwerking met Frug I Com, wordt u geholpen bij het realiseren van correcte, complete en up-to-date artikelgegevens. Want alle AGF-bedrijven gaan de komende periode de impact ervaren: circa 45 artikelvelden, zoals etiketinformatie, afmetingen, gewichten, nutriënten en verpakkingstype van de consumenten- en handelseenheid dienen via de webapplicatie 'GS1 Data Source' digitaal aangeleverd te worden aan de retailers en foodservice bedrijven.

Regionale informatiebijeenkomsten
Er staan drie regionale informatiebijeenkomsten, samen met GS1 Nederland en ook de retailers, ingepland op:
• 22 maart bij Koninklijke FruitMasters te Geldermalsen
Adres: Deilseweg 7, 4191 NX Geldermalsen, Veilingkantoor

• 27 maart bij Terra Natura International (TNI) te Maasdijk
Adres: Honderdland 411, 2676 LV Maasdijk

• 5 april bij Royal ZON te Venlo
Adres: Venrayseweg 104, 5928 RH Venlo

U wordt geïnformeerd over het implementatietraject van DatakwaliTijd 2.0 voor AGF bedrijven en u ontvangt hulpmiddelen om hiermee aan de slag te gaan. Met name voor bedrijven die hun artikelstamdata met de retailers uitwisselen via GS1 Data Source (Webinterface en/of M2M-koppeling) zijn deze informatiebijeenkomsten van essentieel belang.
De informatiebijeenkomsten zijn voor AGF bedrijven en retailers gratis toegankelijk. U kunt zich voor een van deze regionale bijeenkomsten aanmelden via Frug I Com website frugicom.nl

Bron: Frug i com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018