Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Poiesz neemt maaltijdservice Van Smaak over

Poiesz Supermarkten neemt maaltijdbezorger Van Smaak over van de Friese zorginstelling KwadrantGroep. De KwadrantGroep wil zich focussen op de zorgverlening aan ouderen en chronisch zieken en heeft eerder al een aantal bedrijven verkocht. Van Smaak was het laatste niet-zorgbedrijf binnen het concern. De KwadrantGroep blijft voor wat betreft haar maaltijdvoorziening de relatie met Van Smaak voortzetten. 

De beide bedrijven werken nu al samen in het bezorgen van warme maaltijden. De bedrijfsvoering van Van Smaak wordt grotendeels ongewijzigd voortgezet en alle medewerkers blijven in dienst. De vrijwilligers van het Smaakgilde blijven vanuit de KwadrantGroep aangestuurd worden.

Poiesz wil boodschappen, levensmiddelen en kwalitatieve maaltijden in alle gewenste variaties koppelen. Onder de titel 'De smaak van het Noorden' wordt gratis thuisbezorgd, zowel boodschappen en maaltijden voor thuis als op het werk. Hieraan zal de komende periode worden gebouwd aan een online propositie die uniek is in het land," aldus de supermarktketen.
Publicatiedatum: