Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Poiesz neemt maaltijdservice Van Smaak over

Poiesz Supermarkten neemt maaltijdbezorger Van Smaak over van de Friese zorginstelling KwadrantGroep. De KwadrantGroep wil zich focussen op de zorgverlening aan ouderen en chronisch zieken en heeft eerder al een aantal bedrijven verkocht. Van Smaak was het laatste niet-zorgbedrijf binnen het concern. De KwadrantGroep blijft voor wat betreft haar maaltijdvoorziening de relatie met Van Smaak voortzetten. 

De beide bedrijven werken nu al samen in het bezorgen van warme maaltijden. De bedrijfsvoering van Van Smaak wordt grotendeels ongewijzigd voortgezet en alle medewerkers blijven in dienst. De vrijwilligers van het Smaakgilde blijven vanuit de KwadrantGroep aangestuurd worden.

Poiesz wil boodschappen, levensmiddelen en kwalitatieve maaltijden in alle gewenste variaties koppelen. Onder de titel 'De smaak van het Noorden' wordt gratis thuisbezorgd, zowel boodschappen en maaltijden voor thuis als op het werk. Hieraan zal de komende periode worden gebouwd aan een online propositie die uniek is in het land," aldus de supermarktketen.

Publicatiedatum: 7-3-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: